Uitgekookt

Of u nou jarig bent of dat het gaat om een bedrijfsfeest of een personeelsfeest           als afsluiting van het jaar. Er zijn meerdere momenten te bedenken waarop u o zoek bent naar een professionele partij op het gebied van partycatering. Van Regteren is de juiste partij die hiervoor kan zorgen. Wij bieden u van alles aan tijdens het feest, namelijk: verse hapjes en drankjes, de lekkerste buffetten en salades. Wij zorgen ervoor dat u de gast bent op uw eigen feest. U wordt bediend tot op uw wenken bediend.

Niet alleen verzorgen wij catering voor op feesten. Naast dit zorgen wij ook voor normale catering aan huis. Gelegenheden zoals: tuinfeestjes, speciale verjaardagen en jubileums. U kunt ook denken aan een trouwerij binnenshuis. Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden waarbij Van Regteren uw catering aan huis kan verzorgen. Als u al de hele week hard heeft gewerkt en geen zin heeft om te koken en ook nog eens tijd en moeite wilt besparen, dan bent u bij het juiste adres. Daarnaast bieden wij ook gezonde maaltijden aan voor als u ziek bent. Alles is heerlijk en vers bereid!

Wij bieden namen verschillende mogelijkheden aan:

  1. Onze afhaalmaaltijden
  2. De maaltijdservice aan huis
  3. Evenementencatering op locatie

De afhaalmaaltijden zijn een wekelijks wisselend menu en seizoensgerelateerde producten. Er is zeker meer dan voldoende keuze voor een gezonde en ook nog eens verse maaltijd. Maar als u thuis een feestje organiseert kunnen wij u zeker voorzien van catering aan huis. U kunt denken aan een mobiele sapbar of een mobiele koffiebar. Daarnaast ook diverse buffetten, salades en bittergarnituren. Er is van alles mogelijk, je kan het zo gek nog niet bedenken of wij hebben het in huis. Om er voor te zorgen dat niks in de soep loopt, maken wij samen met u een op maat gemaakt plan. Al zin in een feestje? Wij wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *