Slechte koffie op werk?

We kennen het allemaal wel, je ochtend goed beginnen met een kopje koffie. Voordat je weer een lange dag moet beginnen rustig genieten van het perfecte kopje koffie, maar wat als de koffie op werk slap, roestig en totaal niet te genieten is. 

Oplos(sing) koffie

Het is natuurlijk altijd een snelle fix om op werk je eigen voorraad van oploskoffie zo toch nog van je koffie op het werk te kunnen genieten. Al is oploskoffie ook niet altijd het beste toch zijn er goede opties voor iedereen, ga voor de douwe egberts waar de melk en suiker al direct in zitten. Misschien is juist de caramel latte de juiste zoete drankje wat jij nodig hebt in de ochtend. 

Nieuwe machine

Natuurlijk kun je aankaarten bij je bedrijfsleiders dat er een nieuwe bedrijfs koffiemachine moet komen. Zo zou ik dit met de steun van meerdere collega’s doen zodat het niet als één klacht wordt gezien maar iets wat de werksfeer en motivatie kan verbeteren. Als het een geldprobleem wordt zou je kunnen opperen in de team meeting dat het als een beloning kan worden gezet tegenover een verbetering in het bedrijf zodat de leiders er ook wat tegenover zetten. Verder is ook nog de optie dat je een potje maakt met je collega’s maar daar moet wel het animo voor zijn.  

Thermoskan

Als je thuis een goede nespresso machine hebt is altijd mogelijk om zelf lekker voordat je op weg gaat een grote mok maakt en in een thermoskan doet. Zo kun je in de auto als je in de file staat al een klein slokje nemen en de rest in alle rust opdrinken op werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *