Precies jouw keuken… maar dan anders!

Natuurlijk heb je de standaard zaken ruimschoots op voorraad; bestek, servies, pannen, glazen, mokken, schotels en meer van zulk fraais. Maar je mist misschien de kleine luxe elementen, die zowel je keuken praktischer maken als een lust voor het oog. Vele accessoires zijn namelijk ook nog eens een lust voor het oog, of ze nu gebruikt worden of niet. En voor de echte keukenprins(es) ook nog eens onmisbaar! We noemen maar enkele voorbeelden, de ene conventioneler dan de andere.

Appelschiller

Zo’n mesje? Nee, dat heb je natuurlijk al. We hebben het daarom over een speciaal apparaat waar je de appel aan bevestigt, waarna je deze aan een slinger ronddraait. De schil komt er in een lange sliert af, waarna je de appel alleen nog maar in stukjes hoeft te snijden. Hartstikke handig voor directe consumptie of voor wanneer je een ovenheerlijke appeltaart gaat bakken.

Koffiemaker

Een koffiemaker is net als een theepot. En een platenspeler. Pardon? Ja, echt! Het maakt van jouw favoriete bezigheid – zij het thee of koffie drinken dan wel naar muziek luisteren middels het mooist denkbare medium – een prachtig en persoonlijk ritueel. Bovendien stroomt uit een cafetière en een percolator de heerlijkste koffie! Deze consumeer je direct of gebruik je als basis voor een zelfgemaakte latte macchiato.

Muesli beker

Wie gezond wil eten én veel onderweg is, doet er goed aan zich hierop degelijk voor te bereiden. Dan is een muesli beker met deksel en lepel wel zo handig! Je kunt er zowel yoghurt als ijs in bewaren en hierna de granen toevoegen. Eet smakelijk!

 

Ontbreekt er nog meer aan jouw eetgeluk? Kijk dan even in de rest van het uitgebreide assortiment van Cookinglife.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *