De leukste uitjes in Amsterdam

Een dagje wat leuks doen met je vriendinnen of met je partner? De meeste mensen gaan daarvoor naar Amsterdam. En ik neem het ze ook niet kwalijk; Amsterdam is een hele leuke stad met genoeg te beleven. Wat zijn nou de leukste uitjes die je kan doen in Amsterdam en waar kan je het beste voedsel vinden? In dit artikel geef ik wat leuke tips en tricks om jouw dag in Amsterdam compleet te maken.

Bootje varen

Amsterdam kan je eigenlijk maar op één manier het beste ontdekken, en dat is natuurlijk door een met bootje te gaan varen. Vaar door de grachten van Amsterdam en ontdek van een andere kant dan je gewend bent. Wil je graag een boot huren? Neem dan eens een kijkje bij bootverhuur in Amsterdam. Want niets is leuker dan een boot huren in Amsterdam.

 

Taart, taart en nog meer taart

als je een hele dag in Amsterdam doorbrengt, moet je natuurlijk wel goed eten. En wat is nou lekkerder dan taart? Dat klopt, helemaal niets. Bij de Drie Greafjes kan je de lekkerste taart van Amsterdam eten. Ikzelf raad zeker de red velvet taart aan. Na een stukje taart zit je helemaal vol!

Leuke activiteiten om je dagje Amsterdam mee te vullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *