Lekkere bedrijfsuitjes

Het jaarlijkse bedrijfsuitje staat weer voor de deur. Voor de één is dit DE activiteit van het jaar en voor de ander weer een verplicht nummer. Je kunt er dan voor kiezen om te barbecueën op het bedrijf, gaan boerengolven of karten. Maar wil je je collega’s echt verrassen dan hebben wij echt iets leuks. Namelijk een kookworkshop of live cooking op locatie.

Live cooking

Je kunt je eigen bedrijfslocatie ombouwen tot live cooking catering locatie met diverse rollende keukens. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een antieke frietstand, je kunt dan zien hoe de frietchefs de lekkerste frieten bakken. Of maak er een pizza feestje van, onze koks bereiden de lekkerste pizza’s op locatie. Je zou dan ook kunnen kiezen voor een heel Italiaans thema met mobiele pasta-units een saladebar en vele andere mogelijkheden. Om het evenement compleet te maken doe je nog een drankservice erbij. Je kunt hierbij denken aan frisdranken, vruchtensappen, bieren en wijnen.

Je kunt t bedrijfsuitje op uw eigen locatie doen maar u kunt het ook bij ons op locatie doen. Zo kunt u bij Kookers Baarn terecht voor een receptie, verjaardagsfeest, een besloten diner en een kookworkshop.

Kookworkshop

Een andere activiteit voor het bedrijfsuitje zou kunnen zijn een kookworkshop, je kunt kiezen uit een heleboel verschillende thema’s zo zit er altijd voor iemand wel wat bij. Denk hierbij aan een kookworkshop waarbij je alles leert over amuses, de barbecue, paella, tapas of het maken van desserts en nog veel meer. Een kookworkshop is een ideale activiteit voor groepen die iets gezelligs willen doen. Eerst word je hard aan het werk gezet in de keuken, daarna kun je lekker je zelfgemaakt hapjes opeten. De recepten die je hebt gemaakt krijg je mee naar huis zodat je deze altijd thuis nog een keer in alle rust kunt maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *