Kies voor het gemak van een maaltijdbox

Anno 2019 zijn we allemaal enorm druk met onze carrière, sport, de kinderen en wellicht een aantal leuke hobby’s. Echter blijft er steeds minder tijd over voor de huishoudelijke taken. Een van de leukere dagelijkse taken is voor velen het bereiden van de avondmaaltijd. Hoewel dit een leuke bezigheid is, is het helaas wel bijzonder tijdrovend. Marley Spoon, populaire leverancier van maaltijdboxen in Nederland zocht uit hoeveel tijd er gemoeid gaat met het doen van boodschappen voor de avondmaaltijd en het bereiden hiervan. De cijfers zijn verrassend, wekelijks kost je dit namelijk circa 8 uur. Een flink aantal uren dus. Maar hoe kan dit sneller? Door te kiezen voor een maaltijdbox natuurlijk! Gebruikers van de Marley Spoon maaltijdbox spenderen wekelijks slechts 2,5 minuut aan het selecteren van recepten voor een volledige week. Dankzij de handige meegeleverde receptenkaarten duurt het bereiden van de maaltijden zo’n 25 minuten per dag. Onderaan de streep levert het kiezen voor een maaltijdbox zo’n 5 uur tijdwinst op per week, dat is toch fantastisch?

Wat is een maaltijdbox?

Nederland kent verschillende leveranciers van maaltijdboxen waaronder Marley Spoon, Hello Fresh en de Familiebox. Via de online platformen selecteer je vooraf een aantal recepten die je de week erop wilt gaan bereiden. Vervolgens ontvang je de verse ingrediënten thuis bezorgd inclusief receptenkaarten en alle benodigdheden zoals citroen en kruiden. Alle ingrediënten zijn precies afgewogen op het aangegeven aantal personen en zijn in verhouding tot het recept.

Maaltijdboxen vergelijken

Lijkt een maaltijdbox wat voor jou? Kijk dan op Odeso.nl en vergelijk de beschikbare maaltijdboxen in Nederland. Zo vind je de maaltijdbox die past bij jouw leefstijl. Het kiezen voor een maaltijdbox bespaart je namelijk wekelijks een behoorlijk aantal uren. Een behoorlijk aantal uren die je vanaf nu ook kunt spenderen aan de leukere dingen in het leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *