Drie soorten gebak voor een geslaagd feest

Bij een fantastisch feest horen heerlijke taarten. Zo kun je online verschillende taarten bestellen bij verschillende bakkers of ga je naar de lokale bakker om te kiezen uit een beperkter assortiment. Door de ruime keuze weet je vaak niet wat je moet kiezen. Je wilt namelijk een taart bestellen die iedereen overheerlijk vindt. Met deze 3 taarten weet je zeker dat iedereen loopt te smullen.

Ga voor klassiek, ga voor slagroom

De meest gekozen taart op een feest is de slagroomtaart. De combinatie van luchtige cake, zoete vulling en de krokante rand maakt de slagroomtaart een groot succes. Bijna iedereen lust wel een stukje slagroomtaart. Het is daarom goed om altijd slagroomtaart in huis te hebben bij je volgende feest. Een slagroomtaart bestellen doe je eenvoudig online of bij de lokale bakker.

Cupcakes met verschillende toppings

Naast de traditionele taarten kun je ook kiezen voor cupcakes. Deze kleine cakejes kun je namelijk bestellen met verschillende soorten toppings. Naast de verschillende toppings zijn er tegenwoordig ook diverse variaties beschikbaar, zoals bijvoorbeeld red velvet. Doordat je cupcakes per stuk kunt kopen kun je meer keuze bieden aan jouw gasten. Vraag de bakker naar de mogelijkheden of ga zelf aan de slag met je eigen cupcake creaties. Het bakken van cupcakes is namelijk heel erg simpel en het versieren ervan een leuke bijkomstigheid. Welke smaken serveer jij op je volgend feest? 

Monchoutaart met lekker veel kersen en bastognekoek-bodem

Een taart die je niet in de oven hoeft te bakken is de monchoutaart. Een lekkere “koude” taart die menig feest veroverd door zijn smaak. Tegenwoordig zijn er veel variaties verkrijgbaar van de monchoutaart, maar de lekkerste is toch wel met veel kersen en de bastognekoek-bodem. De bekende bastognekoek smaak maakt de monchoutaart een waar succes op elk feest. Je kunt een monchoutaart zelf maken of simpel online bestellen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *